Ternuara joan-etorria - Richter Bonini, Caroline; Olasagasti, Eneko; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2019)
Itsas abentura honetan euskaldun talde batek Ternuako uretan zehar egindako bidaia kontatzen da. "Indianuak" traineruan 400 kilometro egin zituzten.
Keywords: Baliabide digitalak; Bidaiak -- Bideoak -- Ternua; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak