Euskal selekzioak : itsas joko zeltikoak 2004 - Araujo, Eduardo; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : [EITB], 2006)
Galizian 2004an Itsas Joko Zeltikoetan euskal selekzioek izan zuten partaidetzari buruzko dokumentala da.
Keywords: Baliabide digitalak; Kirolariak -- Euskal Herria; Ontzi-kirolak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak