Perurena / zuzendaria, Jon Garaño ; zuzendari laguntzailea, Jorge Gil Munarriz ; produkzioa, Jose Mari Goenaga ; edizioa, Jon Garaño ; Moriartik ETBrentzat eginiko dokumentala - Garaño, Jon; Gil Munarriz, Jorge; Goenaga, Jose Mari (Moriarti, 2011)
Inaxio Perurena Iñaki aitak 1987an erdietsitako marka berdintzen saiatu zenekoa kontatzen du, hau da 2009ko abenduan Asteasun 300 kiloko harria altxatzen ahalegindu zenekoa.