Patxarana : Nafarroako likorea - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Basterretxea, Txabi; Berraondo, David; Jimenez, Edorta; Euskal Irrati Telebista; Sincro ([S.l.] : Sincro, 2000)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako dokumental honen bidez gure elikaduran garrantzi handia duen jakiaren historia ezagutuko dugu, oraingoan Nafarroako patxaranarena. Edari hau egiteko artisauen zein industriaren metodoak erakutsiko dizkigute.
Elkarrizketatutak, besteak beste: Juan Mari Arzak, Juan Ignacio Velasco, Alvaro Benito Calvo
Keywords: Baliabide digitalak; Patxarana -- Nafarroa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak