Carlos Garaikoetxea, Ajuria Enea oroimenean - Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2011)
Politikari euskaldunak bere oroitzapen pertsonalenak azaldu ditu, bere haurtzaro eta familiatik hasi, politikan emandako lehenengo pausoak gogoratu eta Ajuria Enean izandako esperientzia zein EAJtik banantzeko arrazoi eta eragileak argitu ditu
Protagonistak, Carlos Garaikoetxea.
Keywords: Baliabide digitalak; Garaikoetxea, Carlos; Politikariak -- -Euskadi; Eskadi -- Politika eta gobernua -- 1980-1985; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak