Arrauna ur aparretan - Baleuko; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Baleuko : EITB, 2017)
Arraunaren inguruko erreportaje berezia, Ibon Gaztañazpiren eskutik. 2017ko denboraldiko estropadak, kontxakoa batez ere, agertzen dira, bertan ondoko arraun taldeak ageri dira: Orio, San Juan Donibane, Urdaibai eta Hondarribia.
Elkarrizketatuak, besteak beste: Gorka Aranberri, Jon Salsamendi, Jose Luis Korta, Ane Pescador, Irati Larrañaga, Jose Mari Iturrarte, Fernando Lopetegi, Joseba Fernandez, Mikel Orbañanos, Idurre Bideguren.
Aurkezlea, Ibon Gaztañazpi.
Keywords: Baliabide digitalak; Estropadak; Kirolariak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak