Arrauna ur aparretan / Baleukok eta ETBk eginiko ekoizpena (Baleuko : EITB, 2017)
Arraunaren inguruko erreportaje berezia, Ibon Gaztañazpiren eskutik. 2017ko denboraldiko estropadak, kontxakoa batez ere, agertzen dira, bertan ondoko arraun taldeak ageri dira: Orio, San Juan Donibane, Urdaibai eta Hondarribia.