Ama lurra : harrizko kolosoak - González Purroy, Javier; San Martín, Juan; Euskitze, Xabier; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2014)
Euskal Herriko fauna basatiari buruzko dokumentalak. Guztira 5 dokumental dira: harkaitzak, berdetik horira, baso magikoa, harrizko kolosoak, elurpeko bizia.
Keywords: Baliabide digitalak; Natura -- Euskal Herria; Fauna -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak