Pankreas : gaur eguneko tragikomedia bertsoz paratua - Telleria, Patxo; Martinez Etxarri, Mikel; Oregi, Jokin; Apaolaza, Joseba; Aranburu, Karmele; Ramos, Santiago; Tartean teatroa ([Bilbo] : Tartean teatroa, 2018)
Hiru lagun. Lehenak pankreasen transplante baten premia larria dauka. Bigarrenak suizidatzeko asmoa dauka hemendik urte batera, heredentziazko Alzheimerrari izkin egiteko. Hirugarrenak proposamen bat egingo dio bigarrenari: suizidioaren epea aurreratzea, lehenengoari bere pankreasa emateko. Une hartatik aurrera ezusteko gertaerak bata bestearen ondoren etorriko dira, fisika modernoaren axioma bati men eginez: gerta daitekeen guztia, denik eta sinesgaitzena bada ere, gertatu egiten da noizbait. Emanaldi hau Bilboko Arriaga antzokian 2014ko Martxoaren 13an eginiko estrenaldiarena da.
Keywords: Baliabide digitalak; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak