Mystikal - Alonso, Angel (Irun : Dibulitoon Studio, 2010)
Fantasiazko Erdi Aro batean kokaturik, Mystikal abentura zoro baten kontakizuna da: Eldyn azti ikasle trakets eta xaloa da. Hark eragindako akats txiki bat dela kausa, gaitzik larrienak berriro mundu osoan zehar hedatzeko arrisku bizia dago. Kalapitarik kalapitatsuena saihestearren, eta kaltea berak eragin duenez gero, gorabeheraz josiriko bidaiari ekingo dio, Fira, bizimodu katramilatsua daraman basoko ninfa ñimiñoa, lagun duela. Bidean adiskideak topatuko dituzte, bai eta hain adiskide ez direnak ere, eta beren buruak ere hobeki ezagutuko dituzte, barrenean gordetzen zituzten ezusteko altxor miragarriak eta guzti.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da.
Haur eta gazteentzat
Gaztelaniatik euskarara bikoiztuta
Keywords: Abenturak -- Haurrentzako filmak; Baliabide digitalak; Filmak