Maider : gerezi tomatea! - Monloubou, Laure; Davant, Jean Louis; Casenave, Alice; Ikas (Uztaritze : Ikas, 2019)
A! Zein hastiala den herabe izatea! Ene kuskutik jalgitzen ahal banintz, denak bezala jostatzen ariko!
5 urtetik aurrera (urdina)
Euskara batuaz.
Jatorrizko izenburua: Myriam la tomate farcie
Keywords: Album ilustratuak; Elkarbizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lotsa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura