Ikasbide metodoa 1 : [ikaslearen fitxategia] A1.1 - Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK); Lasausa, Jean-Michel; Ikas (Uztaritze : AEK : IKAS, euskal pedagogia zerbitzua, 2018)
IKASBIDE metodoak ikasleak ahal bezain laster euskaraz komunikatzeko gai izatea du helburu. Metodoaren ariketa gehienak taldean eta irakasleen laguntzaz burutzeko gisan apailatuak dira. Liburuki hau Europako Erreferentzia Marko Bateratuaren A1.1 mailan oinarritzen da.
A1.1
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak