Neu naiz handiena - Ibarrola, Begoña; Lobato, Arcadia; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2019)
Poli apoa gurasoekin eta neba-arrebekin bizi zen urmael batean. Baina ez zen pozik bizi, uste zuelako gurasoek kasu gehiago egiten zietela neba-arrebei berari baino. Konponbide bat aurkitu zuen, baina... Jelosiari buruzko ipuin bat
0 - 4 urte (urdina)
Jat. izenb.: ¡Yo soy el mayor!
Keywords: Album ilustratuak; Sugandilak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura