Helmugarik garrantzitsuena bidea denean - Gure Esku Dago (2017)
Goierriko galdeketaren prozesuaren azalpen soila egitetik harago, sentimenduei eta barne gogoetei eman die garrantzia dokumentalak, galdeketaren egunean 16 urte bete zituen itsasondoar baten soinetik -bozkatzeko gutxieneko adina 16 urte zen-. Urretxuko Gattiken ekoiztetxeak egin du 33 minutuko lana.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erabakitzeko eskubidea -- Goierri; Herri-mugimenduak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak