Sautrela: Black is beltza : 2015ko denboraldia, otsailak 14 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Joseba Sarrionandiari telefono bidezko elkarrizketa egingo diote eta Eider Rodriguezek Sarrionandiaren literaturgintzari buruz argitaratu berri dien 'Itsasoa da bide bakarra' liburuaz arituko da.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: ITSASOAK EZ DU ESPERANTZARIK (LUIS HARANBURU-ALTUNA)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura