Sautrela: euskal nobela beltza astea : 2015ko denboraldia, otsailak 21 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Baztanen antolatutako euskal nobela beltzaren astea eta Joseba Sarrionandiari egindako elkarrizketaren bigarren zatia.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: DIRUA GALGARRI (MARIANO IZETA)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura