Sautrela: liburu-denda berriak : 2015ko denboraldia, martxoak 14 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Euskal literaturan kritikagintzaren egoera, liburu denda eredu berriak, Joxemari Iturralderen 'Izua hemen' eta Joseba Sarrionandiaren elkarrizketaren azkeneko zatia.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: IZUA HEMEN, JOXEMARI ITURRALDE
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura