Sautrela: Esteve Materraren Doctrina Christiana : 2015ko denboraldia, martxoak 28 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Mikel Ayllonen estreinako literatur lana 'Ez tiro egin anbulantziei', Esteve Materraren XVII. mendeko euskal idazlearen 'Doctrina Chirstiana' liburuaren lehen edizioaren ale baten aurkikuntza eta Aurelia Arkotxaren 'Atari ahantziak'.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: ATARI AHANTZIAK, AURELIA ARKOTXA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura