Sautrela: holokaustoa literaturan : 2015ko denboraldia, maiatzak 16 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Gaizka Zabarte izango dute gonbidatu bere bigarrengo nobelarekin eta erreportajean, Auschwitzen liberazioaren 70. urteurrena baliatuko dute Holokaustoan eta literaturaren harremanean sakontzeko.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: ANJEL LERTXUNDIREN KAPITAIN FRAKASA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura