Zerua eta lurra / Gallimard Jeunessek eta Jean-Pierre Verdetek egina ; marrazkiak, Sylvaine Peyrols ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Verdet, Jean-Pierre (Nire lehenengo aurkikuntzak (Ttarttalo), 2006)
Lurra Eguzkiarekin eta Ilargiarekin ezkutaketan jolasten ikusiko dugu. Egunaren ondoren gaua datorrela ikusiko dugu. Ondoren, Ilargira joango gara eta Lurraren argi zoragarria ikusiko dugu! Irudi ederrak bezain zehatzak eta errealistak, gure inguruan dugun mundua hobeto ulertzeko. Orrialde gardenak, aurkikuntza harrigarriak egiteko.