Sautrela: Michel Houellebecq : 2015ko denboraldia, azaroak 28 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Agustin Arrietaren 'Irlak' izeneko ipuin liburua eta Michel Houellebecq idazle frantziarraren lanaren azterketa.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: PARENTESIAK (ETABAR) JOXEAN MUÑOZ. HORDAGO
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura