Sautrela: Euskal gaizkileei buruzko bertsopaperak eta "Hamalau heriotzena" : 2015ko denboraldia, abenduak 5 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Harkaitz Canoren 'Beti oporretan' liburua, Bertsopaper eta ahozko literaturan ezagutzera eman diren gaizkileak eta Jon Miranderen 'Gauaz parke batean' ipuin bilduma.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: GAUAZ PARKE BATEAN (JON MIRANDE) ELKAR
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura