Sautrela: Walter Benjamin : 2015ko denboraldia, abenduak 12 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2015)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Walter Benjamin.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: ZOZOAREN KANTA MARIE LOUISE LEGORBURU (MAIATZ)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura