Sautrela: autozentsura : 2016ko denboraldia, urtarrilak 16 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): 'Hilen xarma' Patziku Perurenaren azken lana, euskal literaturaren auto-zentsura eta JPako Aristiren 'Urregilearen orduak' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIZ ZABALA: URREGILEAREN ORDUAK (PAKO ARISTI)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura