Sautrela: Roald Dahl : 2016ko denboraldia, urtarrilak 23 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Gotzon Barandiaran idazleari elkarrizketa, Roald Dahl idazlearen unibertsoa eta Patxi Iturregiren 'Haize kontra'.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: HAIZE KONTRA PATXI ITURREGI (NARRAZIOAK, ELKAR, 1996)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura