Sautrela: 2015eko uzta : 2016ko denboraldia, urtarrilak 30 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): 2015 urteak literaturaren alorrean emandakoaUrteko liburu aipagarrienak, joera literario berriak eta irakurleek nahiago dituzten lan eta gaiak aztertu dituzte mahai-inguruan, Hasier Etxeberriak gidatuta.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: IZUEN GORDELEKUETAN BARRENA (JOSEBA SARRIONANDIA) -BILBO AURREZKI KUTXA-
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura