Sautrela: Martin Larralde, 1 : 2016ko denboraldia, otsailak 6 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): 'Kearen fiordoa' Iñaki Petxarromanen lehen eleberria, Martin Larralde Bordaxuri bertsolariaren inguruko erreportajea eta Joseba Sarrionandiaren 'Izuen gordelekuetan barrena' poesia liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: IZUEN GORDELEKUETAN BARRENA (JOSEBA SARRIONANDIA) -BILBO AURREZKI KUTXA-
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura