Sautrela: Martin Larralde, eta II : 2016ko denboraldia, otsailak 13 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): 'Ekarri armak' ETAren jardun armatuaren bukaerari buruzko kronika, Martin Larralde Bordaxuri-k utzitako ondare literario eta musikala eta Pello Lizarralderen 'Sargori' ipuin liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: SARGORI (PELLO LIZARRALDE) -PAMIELA-
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura