Sautrela: Xabier Lete : 2016ko denboraldia, otsailak 20 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Andoni Urzelairen azkeneko lana ('Karanbola toxikoak'), Xabier Leteren ondare literarioa eta Amaia Lasaren 'Hitz nahastuak' poema liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: HITZ NAHASTUAK (AMAIA LASA) (POESIA, LEOPOLDO ZUGAZA, 1977)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura