Sautrela: mendia eta literatura : 2016ko denboraldia, martxoak 12 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Tere Irastozaren 'Mundua betetzen zenuten' poema liburua, mendizaletasunak gure letretan utzitako arrastoa eta Arantxa Urretabizkaiaren 'Koaderno gorriarekin' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: KOADERNO GORRIA ARANTXA URRETABIZKAIA (NOBELA, EREIN, 1998)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura