Sautrela: Blas de Otero : 2016ko denboraldia, maiatzak 21 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Pako Aristiren 'Arrotz eta eder' poema liburua, uda garaian irakurtzeko liburuen gomendioa eta Karlos Linazasororen 'Altzeta' eleberria.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: MEMORY DUMP, MIKEL LASA (POESIA, EUSKAL HERRIKO UNIBERTSITATEA, 1993)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura