Sautrela: Urtzi Urrutikoetxea : 2016ko denboraldia, maiatzak 28 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Goiatz Labandibar idazleari elkarrizketa, Imre Kertesz idazle hungariarraren ibilbidea eta Miren Agur Meaberen 'Azalaren kodea' poesia lana.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: AZALAREN KODEA (MIREN AGUR MEABE)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura