Sautrela: e-Liburutegia : 2016ko denboraldia, ekainak 4 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Humberto Unzueta kazetariaren 'Langraiz Bisean bis' liburua, zinema kritikari buruzko erreportajea eta Anjel Lertxundiren 'Letrak kalekantoitik'liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: SAGARRAREN HAUSTERREA (JON IRIBERRI, POESIA, EREIN, 1994)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura