Sautrela: Hasier Etxeberria, lagunen bisita : 2017ko denboraldia, apirilak 3 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Hasier Etxeberriaren ibilbidea eta 'Sautrela' literatura saioan egindako jarduna gogoratuko dute idazle eta lagunekin.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: ALTZETA, KARLOS LINAZASORO (ELEBERRIA, ALBERDANIA, 1996)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura