Sautrela: telesailak : 2016ko denboraldia, azaroak 5 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Karlos Linazasororen 'Trilogia hiperlaburra' liburu berria; telesailen eta literaturaren arteko harremana; eta Bitoriano Gandiagaren 'Denbora galdu alde' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: ALTZETA, KARLOS LINAZASORO (ELEBERRIA, ALBERDANIA, 1996)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura