Sautrela: suizidioa : 2016ko denboraldia, azaroak 26 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Patxi Larrionen 'Feriatzaileak' nobela, suizidioa eta literaturaren arteko harremana eta Jokin Muñozen 'Bizia lo' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: BIZIA LO, JOKIN MUÑOZ (NARRAZIOAK, ALBERDANIA, 2003)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura