Sautrela: Literatura eta kantua (zaharra) : 2016ko denboraldia, azaroak 26 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Asier Serranoren 'Ate osteko itzalak' eta 'Linbotarrak' poema liburuak; literatura eta kantugintzaren arteko harremana; eta Inazio Mujika Iraolaren 'Hautsaren kronika' narrazio liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: HAUTSAREN KRONIKA, INAZIO MUJIKA IRAOLA (NARRAZIOAK, ALBERDANIA, 1994)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura