Sautrela: Bi pieza : 2017ko denboraldia, urtarrilak 14 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): euskal literaturak 2016n eman duena.
Solasaldia: MAHAI INGURUA: BEÑAT SARASOLA, YURRE UGARTE, GORKA BEREZIARTUA ETA IRATXE RETOLAZA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Telesaioak; Baliabide digitalak