Sautrela: Dubravka Ugresic : 2017ko denboraldia, urtarrilak 21 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Mikel Hernandez Abaituaren 'Airearen isla' nobela, Dubravka Ugresic idazle kroaziarra eta 'Hankaz gora du amak mundua' liburua.
Testu hautatua: ASUN AGIRIANO: HANKAZ GORA DU AMAK MUNDUA (DANI MARTIRENA-ANA IBAÑEZ)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura