Sautrela: antzerki argitaratua : 2017ko denboraldia, otsailak 25 - Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Joxe Austin Arrieta idazleari elkarrizketa; antzerki idatziaren harrera eta ezaugarri nagusiak; eta 'Treblinkara azken trena' antzezlana.
Testu hautatua: JAIME VALVERDE: AZKEN TRENA TREBLINKARA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Baliabide digitalak