Sautrela: Erein argitaletxeare 40. urteurrena : 2017ko denboraldia, martxoak 4 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Oier Guillanen 'Mr Señora' liburua; Erein argitaletxea; eta Mikel Tabernaren 'Txokolatezko dinamita' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: TXOKOLATEZKO DINAMITA, MIKEL TABERNA (IPUINAK, 2001)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura