Sautrela: Tzvetab Todorov : 2017ko denboraldia, martxoak 11 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aitziber Etxeberriaren azkeneko lana, 'Nomada'; Tzvetan Todorov literatur teoriko eta intelektualaren inguruko erreportajea; eta Jonas Mekas zinegilearen 'Walden pelikula'.
Testu hautatua: LUR OLAIZOLA: JONAS MEKAS
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura