Sautrela: John Berger : 2017ko denboraldia, martxoak 25 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Xabier Mendigurenen 'Alsina' nobela; John Berger idazlea; eta, Hika Teatroa konpainiaren 'Koadernoa zuri' antzerki-lana.
Testu hautatua: JAIME VALVERDE: KUADERNOA ZURI
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura