Sautrela: Loraldia : 2017ko denboraldia, apirilak 29 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Iban Zalduaren '(Euskal) literaturaren alde (eta kontra)' liburua; Loraldia jaialdia; eta Maya Deren zinemagilearen 'Meshes of the afternoon'.
Testu hautatua: LUR OLAIZOLA: "MESHES OF THE AFTERNOON", MAYA DEREN, 1943
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura