Sautrela: Irakurle klubak : 2017ko denboraldia, maiatazak 6 - Sarasola, Beñat; Etxabe, Kar; Euskal Irrati Telebista; Sarasola, Beñat (Donostia : EITB, 2017)
Beñat Sarasolak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Ana Malagon idazleak azken lana aurkeztuko digu: 'Gelditu zaitezte gurekin'; irakurle klubei buruzko erreportajea, eta Asun Agiriano haur eta gazteen literaturaz arituko da.
Testu hautatua: ASUN AGIRIANO: ZER DEMONTRE DAGO AULKIEN AZPIAN? (HARKAITZ CANO)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura