Naturaren Zientziak : Lehen Hezkuntza 3 / egileak, José Javier García Iglesias, Mª del Mar de la Mata de la Mata ; elkarte laguntzailea, Gamifica Tu Aula taldea ; [itzulpena, Bakun SL] - de la Mata de la Mata, María del Mar; García Iglesias, José Javier (EIMA 1 (2019ko deialdia), 2019)
"Naturaren Zientziak LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.