Artefaktua : Miren Amuriza / ekoizlea, EITB - Amuriza, Miren (Artefaktua (EITB), 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, ekainak 8).