Gorputz-adierazpena II : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 5 - Duñabeitia Goikoetxea, Tanit; Belatz; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea); IRALE (2015-2016 ikasturtea) (; [SOHAT] ; Irale, 2016)
Unitate didaktiko honetan adierazpen- eta arte-ekintzak biltzen dituen dominioa lantzen da,-seigarrena sailkapenean-. Dominio horren helburua da ikasleek gorputza berez(naturaltasunez) edota berariaz erabiltzea, bai komunikatzeko, bai eta emozioak, sentimenduaketa mezuak adierazteko ere. Gainera, unitate honi dagokionez, helburua da beste gela batzuetakoikasleentzat egingo duten emanaldirako adierazpen- eta arte-ekintza motor batzuk ikastea:antzezpen eta dantza batzuk.
2016/04/11
LMH, 5.maila
2016/04/11
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak