Taldeko harrapaketak : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 1 - Jaio Gómez de Segura, Itsaso; Aranburu, Iñaki; Belatz; SOHAT (Soin Heziketaren Aldeko Taldea) (: [SOHAT], 2018)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko-aurkakotasuneko ekintzak biltzen dituen dominioa lantzenda, -laugarrena sailkapenean-. Dominio horren helburua da ikasleek ingurune egonkorretantaldeko kirol eta jolasetan aurkariei irabazteko estrategiak aurkitzea, eta, horren ondorioz,elkarlaneko-aurkakotasuneko ekintzetan eraginkorragoak izatea lortzea.
2018/11/07
LMH, 1.maila
2018/11/07
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak