Taldeko harrapaketak : Gorputz Hezkuntza : Lehen Hezkuntza 1 / egileak, Iñaki Aranburu eta Itxaso Jayo ; marrazkilaria, Belatz - Jaio Gómez de Segura, Itsaso; Aranburu, Iñaki; Belatz (Gorpuz Hezkuntzarako oinarrizko programazioa (Lehen Hezkuntza), 2018)
Unitate didaktiko honetan elkarlaneko-aurkakotasuneko ekintzak biltzen dituen dominioa lantzenda, -laugarrena sailkapenean-. Dominio horren helburua da ikasleek ingurune egonkorretantaldeko kirol eta jolasetan aurkariei irabazteko estrategiak aurkitzea, eta, horren ondorioz,elkarlaneko-aurkakotasuneko ekintzetan eraginkorragoak izatea lortzea.